Natbordslampe – Smiley

kr.53.00

Beskrivelse

Lampe Champignon Orange – Oyster Mushroom

Er du på udkig efter en unik og stilfuld lampe til dit hjem? Så er den lampe champignon orange – Oyster Mushroom det perfekte valg for dig! Denne lampe vil ikke kun tilføre en smule fantasi og varme til dit rum, men den vil også skabe en elegant belysning, der vil imponere enhver gæst.

Specifikationer:

  • Tension: 90-260 V, perfekt til alle elektriske installationer.
  • Puissance: 11-15W, for optimal lysstyrke og energieffektivitet.

Skab en Hyggelig Atmosfære Med Denne Unikke Lampe

Denne lampe er inspireret af formen på en pleurotus-svamp, hvilket giver den et unikt og stilfuldt design. Den orange farve tilfører en smule ekstra varme til rummet og gør denne lampe til et smukt dekorativt element. Med en kompakt størrelse er den ideel til ethvert rum i dit hjem, om det er stuen, soveværelset eller endda et kontor.

En variabel spænding på 90-260V gør det nemt at tilslutte denne lampe til enhver elektrisk installation uden problemer. Med en effekt på 11-15W kan du nyde en optimal lysstyrke samtidig med at du bidrager til energieffektiviteten i dit hjem. Den bløde og behagelige belysning vil skabe en hyggelig atmosfære, perfekt til afslapning eller underholdning.

Den kompakte størrelse gør det let at placere denne lampe præcis hvor du ønsker det. Om det er på en natbord, en reol eller endda på væggen, så er denne lampe nem