Libox LB0107 Pandelygte

kr.59.00

Beskrivelse

Lys op dit rum med vores innovative Lampe Torche 398257

Egenskaber:

Denne Lampe Torche 398257 er designet med et stilfuldt sort og gråt look, der passer perfekt ind i enhver moderne indretning. Den har LED-dioder, hvilket giver en klar og lysende belysning. Med en beskyttelsesklasse på IPX4 er denne lampe ideel til brug både indendørs og udendørs. Batterier er inkluderet, så du kan bruge den lige ud af æsken. Den bruger AA-alkaliske batterier, der sikrer langvarig og pålidelig ydeevne. Lavet af holdbart plastik og har en rektangulær form, der gør den nem at håndtere. Vægten er ca. 270 g, hvilket gør den let at bære rundt.

Praktisk og stilfuld

Denne Lampe Torche 398257 er ikke kun praktisk med dens LED-belysning og lette design, men den tilføjer også et strejf af elegance til ethvert rum. Uanset om det er i stuen, køkkenet eller endda i haven, vil denne lampe helt sikkert tiltrække opmærksomhed med sit moderne udseende.

Perfekt til enhver lejlighed

Med sin lette og bærbare design er denne Lampe Torche 398257 ideel til udendørs aktiviteter som camping, vandreture eller havefester. Du kan også bruge den derhjemme til læsning, nødbelysning eller endda som en lommelygte til sen aften gåture.

Lampe Torche 398257 er et must-have til enhver, der sætter pris på kvalitet, funktionalitet og stil. Køb din egen Lampe Torche 398257 i dag og oplev den utrolige belysning, den bringer til dit liv!